onsdag 14. september 2011

Multimedia message

Sven Erik ankom Bjørkliden standsmessig i går ettermiddag med kjøtt og øl i sekken. Etter en veldig hyggelig kveld, var vi avgårde klokken elleve i dag. Med en noe baktung sekk (og skalle) fulgte vi først rallarveien til Tornehamn, og gikk så videre langs nordkalottleden til Lappjordhytta, hvor vi sitter nå. Vi har gått i til dels veldig kupert terreng og i bjørkeskog i hele dag. Skogen er virkeli full av høstfarger. Det har små regnet, men temperaturen har vært god og det har vært godt å gå. Nå er det lesing i hyttebok og deilig lunken øl som gjelder.

4 kommentarer:

  1. Ser fint ut! Nydelige farger og deilig frisk fjelluft. Blir ikke bedre. Beste årstida. Snart er insekthelvetene historie også. Lenge leve frostnettene. Selv kan jeg melde at jakta er i gang og jeg har ikke fått en dritt. Bortsett fra en del stikk. Er ikke overstadig begeistra for hjortelus har jeg funnet ut... Hils og kos dere!

    SvarSlett
  2. Ha! Sven-Erik sa han hadde løpt etter deg, mer enn han har gått :o) Godt dere har det bra! Nyt høstfargene!

    SvarSlett
  3. Ola!!!Nå sitter vi på jobb og spiser felleslunch og snakker om deg! Vi savner deg masse alle sammen og gleder oss til å få høre om den fantastiske turen din:) Vi følger med deg vet du;) og skjønner at du kanskje begynner å bli litt lei?;)God tur videre Ola:) Hilsen alle de fantastiske kollegaene dine i 2.etg:)

    SvarSlett
  4. Halla Ola. Leser fra tid til annen her inne. Syns det er kjempespennende lesning og får av og til følelsen av og være med på turen. GOD TUR VIDERE MOT NORD. Og skulle du dumpe borti krøkebærkongen er det bare å nyte en utrolig fin mann med gode historier.

    Magnus (fattern).

    SvarSlett