lørdag 5. mars 2011

Fantastiske Gullbekksrunden og pakker i posten.

Store Sandungen

Været har virkelig vært helt strøkent de siste dagene, så turen har igjen gått til Bergvangsbikkjene og vestmarka. Sven Erik har tråkka opp ett skikkelig bra løypenett som består av gamle kjerreveier, langs strømlinjer, umerka stier og over vann og åser. Deler av dette utgjør nå den fantastiske Gullbekksrunden. Vi kjørte 2 åttespann, og det gikk til tider virkelig unna.

Ulli går bakerst til venstre i godt driv.



Ellers har jeg fått to pakker i posen. En fra Helsport og en fra Primus. Esken fra Helsport inneholdt ett telt av typen Fjellheimen 2 Camp. Dette er ett palass i forhold til Ringstind teltet jeg er vant med, og er lett og sette opp og har mange bardunfester og smarte løsninger. Ellers var det med både pakkposer og en regnponcho.


Fra Primus kom det ny brenner. Her har jeg valgt MultiFuel EX. Har brukt Omnifuelen i en årrekke, men denne skal vistnok være noe mer driftsikker. I tillegg til brenner var det rep-set, termos, bestikk, en gryte (EtaPower 1,2 ltr), kaffekjele og en liten pall med gass og bensin med i forsendelsen.


1 kommentar:

  1. Hei Ola!
    Kom tilfeldigvis over bloggen din. Kommer til å følge deg på turen. Fint å se du har lært noe nyttig i speider'n :-) Og så bra at du har skjønt at bikkjer er en del av moroa med tur!

    Hilsen gammel Kjelsåsspeider.

    SvarSlett